Rottweilerkennel van 't Schapedal

 

Home

Over ons

Onze honden

Nieuws

Dekberichten

Rasstandaard

Foto's

Hondenvakanties

In memoriam

Links

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 

Helaas is na de echo gebleken dat Kailey leeg is gebleven. Er zullen dus jammer genoeg geen puppies komen.

 

Op maandag 14 mei zullen we van Kailey een echo laten maken. Dan weten we of Kailey daadwerkelijk drachtig is.

 

Op Zaterdag 14 april is Kailey gedekt door Gizmo. Nu is het even afwachten en moet de natuur z'n werk doen. Begin mei laten we een echo maken en dan weten we meer.

 

31 maart j.l. is Kailey weer loops geworden. Er heeft precies een jaar tussen gezeten. Als alles na controle in orde blijkt te zijn zal Kailey wederom gedekt worden door Gizmo v.h. Beemdenpark (HD-B1, ED-vrij, MAG, VZH/BH, IPO3, JW, JWK).

 

Op 28 juli 2006 hebben we dan na lang wachten onze definitieve kennelnaam binnengekregen. Het heeft even geduurd en we hebben helaas niet de naam gekregen die we wilde. De naam van onze website zal veranderd worden en ook komt er een nieuwe banner. Onze kennelnaam is " van 't Schapedal " en we staan ingeschreven in het kennelregister onder nummer: 264824

 

8 tm 10 juli 2006 zijn we met onze honden op vakantie geweest in Hoenderloo op de Veluwe. Heerlijk wandelen en van de rust genieten, alhoewel....met al dat rondlopende wild hadden de honden weinig rust. Die vonden alles interessant en hebben net zo genoten als wijzelf.

 

11 mei j.l. is er van Kailey een echo gemaakt. Haar baarmoeder is leeg, er zullen dus geen puppen komen.

 

Op woensdag 12 april is Kailey v. Tousell (MAG F.E. / HD-A / ED-vrij) gedekt door Gizmo v.h. Beemdenpark (HD-B1, ED-vrij, MAG, VZH/BH, IPO3, JW, JWK)

 

Op 25 maart is Kailey v. Tousell geslaagd voor de MAG-test te Emmen.